Moratti: Leonardo nije za trenera

Na klupu Intera najvjerovatnije sjeda Marcelo Bielsa

Moratti: Leonardo nije za trenera

Aktuelni trener milanskog Intera Leonardo razmišlja da prekine trenersku karijeru i da se posveti nekim drugim poslovima u fudbalu, tvrdi predsjednik Intera Massimo Moratti.

Po svemu sudeći, novi trener Intera trebao bi biti argentinski stručnjak Marcelo Bielsa, dok bi Leonardo mogao potpuno napustiti trenerske vode, nakon što je u karijeri sa klupe vodio Milan i Inter.

"Leonardo je imao sjajnu mogućnost. Pokušaćemo da nađemo soluciju koja će odgovarati i njemu i klubu", rekao je Moratti i dodao:

"Leonardo je radio kao trener Intera sa dobrom voljom i velikom strašću, ali biti trener očigledno nije ono što je njemu predodređeno u budućnosti".

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije