Moratti lovi Stevena Gerrarda

Moratti lovi Stevena Gerrarda

Milanski Inter je ozbiljno zagrijan za dovođenje Stevena Gerrarda iz Liverpoola u svoje redove. O tome se pisalo i govorilo više puta, no, kako bi bio ozbiljno shvaćen, vlasnik i predsjednik Intera Massimo Moratti je učinio prvi konkretniji potez po tom pitanju.

Naime, Moratti je angažovao svog čovjeka od povjerenja, Gabrielea Orialia čiji zadatak u predstojećem periodu će biti da se susretne sa zvaničnicima Liverpoola ali i samim Gerrardom kako bi se razmotrile sve eventualne opcije.

Istini za volju, teško je vjerovati da će Steven napustiti Anfield ali je moć novca puno puta dokazala kako je jača od ljubavi prema klubu ili navijačima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.