Moratti: Ne ucjenjujemo Sneijdera

Moratti: Ne ucjenjujemo Sneijdera

Midhat Šljivak

Predsjednik milanskog Intera Massimo Moratti izjavio je danas kako klub ne ucjenjuje holandskog reprezentativca Wesleya Sneijdera.

Iz Intera su najavili kako 28-godišnji veznjak neće igrati dok ne pristane na smanjenje sedmične plate od 200.000 funti, ali Moratti je istakao kako to nije ucjenja.

"Ovo nije ucjena. U potpunosti smo otvoreni prema Sneijderu, a pošto ima validan ugovor uvijek možemo dogovoriti neke određene uslove u ugovoru. Ipak, to ne mijenja činjenicu da ne igra zbog problema koje imamo. Naravno da se ne želimo odreći lako igrača njegovih mogućnosti. Ne ucjenjujemo nikoga. Sneijder ima ugovor, nikoga ne prisiljava ni  na šta. Slobodan je čovjek", rekao je Moratti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije