Moratti smijenjuje Gasperinija

Nakon poraza od Novare

Moratti smijenjuje Gasperinija

Vlasnik Intera Massimo Moratti osuo je paljbu po svom treneru Gian Pieru Gasperiniju zbog, kako kaže, manjka kontrole nad igračima.

Milanska ekipa je zapala u dodatne probleme nakon sinoćnjeg poraza od 1:3 na gostovanju kod novajlije u Seriji A Novare. Gasperini u prvih pet utakmica sezone sa Interom nije ostvario nijednu pobjedu ni u jednom takmičenju, a sam je Moratti već javno kritikovao njegove odluke.

"Nisam mogao vidjeti na terenu da trener ima kontrolu nad ekipom. Prespavaću, pa ću odlučiti šta i kako dalje", rekao je Moratti, naslutivši da će Inter vrlo skoro dobiti novog trenera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije