Moratti: Sretan sam zbog Pazzinija

Postigao tri gola za Milan

Moratti: Sretan sam zbog Pazzinija

A. Haznadarević

Vlasnik milanskog Intera Massimo Moratti, nakon posljednjeg nastupa Pazzinija i tri pogotka u dresu Milana, zasigurno je preispitao svoju odluku o izvšenoj razmjeni igrača sa najvećim rivalom Milanom, u kojoj je Pazzini prešao u redove Rossonera, dok je sa druge strane plavo-crni dres obukao Antonio Cassano.

Čini se da je sada već bivši igrač Intera, konačno pornašao pravu klimu, te je u dresu Milana u prvom susretu u kojem je zaigrao od prve minute postigao hat-trick.

"Iskreno sam sretan zbog Giampaola. Lijepo je vidjeti da opet igra sa smješkom na licu. Kod nas nije bio takav i zato smo razmišljali o promjeni", kazao je Morati, te dodao:

"Za njega je život u Interu bio poput noćne more. I za nas također. No, u Milanu je čovjek pronašao sebe i to je lijepo", zaključio je vlasnik Intera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije