Moratti: Žao mi je zbog Beniteza ali...

Moratti: Žao mi je zbog Beniteza ali...

Predsjednik milanskog Intera Massimo Moratti zahvalio se sad već bivšem treneru svoje ekipe Rafaelu Benitezu na svemu što je do sada učinio za Inter.

Nakon što je gotovo mjesec dana trajala saga o tome da li će Benitez napustiti redove evropskog prvaka, danas je stigla i zvanična potvrda o sporazumnom raskidu saradnje, a kap koja je prelila čašu bila je Benitezova poruka Upravi: "Ili mi dajte podršku, ili me smijenite".

"Stvarno mi je žao što je naša saradnja zavrešna, ali u ovom trenutku nismo mogli napraviti korak naprijed, što znači da krećemo ispočetka. Što se zamjenika tiče, imena koja se spominju vrlo su zanimljiva", kazao je Moratti.

Leonardo i Walter Zenga su imena koja se u medijima najčešće spominju kao nasljednici Rafaela Beniteza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije