Moravick: Keane bi trebao ostati u Celticu

Moravick: Keane bi trebao ostati u Celticu

Edmir Škorić

Celticova legenda Lubomir Moravcik kaže kako njegov bivši klub mora napraviti sve što je u njihovoj moći, kako bi potpsali trajni ugovor sa Tottenhamovim napadačem Robbie Keanom.

Robbie Keane se nalazi u Celticu na posudbi iz Tottenhama, gdje trenutno ima platu 65.000 funti sedmično. Nekadašnja zvijezda Celtica Lubomir Moravick vjeruje kako bi irski napadač trebao zauvijek ostati u Škotskoj.

"Robbie je odigrao dvije veoma dobre utakmice protiv Francuske za svoju Irsku, a obje sam utakmice gledao. On je još uvijek jako dobar igrač i teško mu je u Tottenhamu pored Defoea i Pavljučenka, koji su preuzeli njegovog mjesto", kazao je Moravick te dodao.

"Možda je njegova budućnost Celtic - momčad u kojoj bi Keane bio kapiten i možda glavni čovjek. Potpis za Celtic bio bi savršen za njega, klub i navijače. Keane ima pobjednički mentalitet i to je dobro za klub. Trener mora dovesti još jednog centrafora koji će mu se pridružiti. To je za dobrobit tima, jer ovaj (tim) nije dovoljno dobar."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti