Moreira i Milijaš igrači sezone u Srbiji

Moreira i Milijaš igrači sezone u Srbiji

Adnan Beganović

Fudbaler Partizana Almami Moreira i fudbaler Crvene zvezde Nenad Milijaš proglašeni su za najbolje igrače Jelen Super lige za sezonu 2008/09. 

U izboru u kojem je učestvovalo 12 trenera prvoligaških klubova u Srbiju oba igrača dobila su po četiri glasa. Pored izbora najboljeg fudbalera izabran je i najbolji tim Jelen Super lige.

Među 11 najboljioh u protekloj sezoni svoje mjesto je našlo osam fudbalera zvaničnog šampiona Partizana, dva fudbalera Crvene zvezde, te jedan Borca iz Čačka.

Najbolji tim Jelen Super lige: Mladen Božović (Partizan), Ivan Obradović (Partizan), Ivan Stevanović (Partizan), Nenad Đorđević (Partizan), Ljubomir Fejsa (Partizan), Nemanja Tomić (Partizan), Boban Dmitrović (Borac), Nenad Milijaš (Crvena zvezda), Ognjen Koroman (Crvena zvezda), Almami Moreira (Partizan), Lamine Diarra (Partizan).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.