Morientes rekao zbogom

Morientes rekao zbogom

O. Lekić

Španski fudbalski internacionalac Fernando Morientes odlučio je da završi karijeru i ubuduće radi kao stručni saradnik na španskoj televiziji.

Bivši nogometaš madridskog Reala, Monaca, Liverpoola, Valencije i Marseillea precizirao je da će mu prvi zadatak na mjestu saradnika španske televizije "Telecinco" biti praćenje mečeva Lige Evrope i kvalifikacijskih utakmica za EP.

"Poslije 17 godina provedenih u nogometnoj, želio bih da se posvetim porodici", rekao je Morientes, koji je najveći dio karijere proveo u Realu. U periodu od 1997. do 2005. godine u 182 meča je postigao 72 gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.