Moritz na meti Wolfsburga
Moritz u Turskoj igra u velikoj formi

Bundesliga

Moritz na meti Wolfsburga

Naši reprezentativci u redovima Wolfsburga Edin Džeko i Zvjezdan Misimović mogli di dobiti pojačanje u imenu Andre Moritza, sjajnog napadača turskog prvoligaša Kasimpase.

Pored njemačkog prvaka za usluge 23-godišnjeg brazliskog napadača zaniteresovani su turski velikani Fenerbahce, Galatasaray i Besiktas.

Najava dovođenja brazliskog napadača u njemačkim medijima je ponovo potaknula priču o prodaji jednog od napadača aktuelnog prvaka. Wolfsburg ima tri sjajna napadača. Pored Džeke tu su još Grafite i Obafemi Martins, tako da bi dolaskom sjajnog Brazilca neko bio višak.

"Bundesliga je vrlo dobra liga sa sjajnim igračima i klubovima i bila bi mi čast igrati u njoj. Čuo sam da se Wolfsburg interesuje za mene i moram priznati da sam počašćen. Trenutno sam fokusiran samo na svoje igre, a o karijeri će brinuti moj menadžer", rekao je Moritz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.