"Mornari" bez Kranjčara do kraja sezone

"Mornari" bez Kranjčara do kraja sezone

Adnan Beganović

Prema posljednjim informacijama koje dolaze iz Engleske hrvatski reprezentativac i član Portsmoutha, Niko Kranjčar, zbog povrede zgloba završio je sezonu. 

Kranjčar je na utakmici 18. aprila sa Boltonom zadobio povredu zgloba i mada se do prije nekoliko dana činilo da se ne radi o ozbiljnijoj povredi, danas je na specijalističkom pregledu utvrđeno da je došlo do odlamanja jednog malog djelića kosti na zadnjem dijelu zgloba, što znači da je hrvatski reprezentativac na spomenutoj utakmici odigrao posljednje minute u ovoj sezoni.

U klubu sa Fratton Parka nadaju se da će Kranjčar biti spreman za predsezonu koja počinje početkom jula, no kako je njegov ostanak u klubu pod znakom pitanja, vrlo lako je moguće da je hrvatski reprezentativac odigrao posljednje minute u dresu "Mornara".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.