Morris i Vukušić pronašli nove angažmane

Bivši igrači Tuzla Cityja

Morris i Vukušić pronašli nove angažmane

A. Čaušević

Niz zvučnih imena su na kraju sezona napustili Tuzla City, a među njima su Kobie Morris i Ante Vukušić.

Morrisu i Vukušiću nije trebalo dugo da pronađu nove angažmane, a obojica će karijeru nastaviti van granica BiH.

Štoper koji je igrao vrlo dobro u redvima viceprvaka karijeru će nastaviti u slovenačkoj Muri s kojom je potpisao dvogodišnji ugovor.

Iz Mure su istakli da je Morris tip igrača koji će se savršeno uklopiti u koncept ovog kluba i da će biti istinsko pojačanje.

S druge strane, Vukušić će svoj fudbalski hljeba nastaviti da zarađuje u Srbiji, tačnije u redovima Kolubare iz Lazarevca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sinjski dijamant je proljetni dio sezone bio član Tuzla Cityja gdje nije ostavio dojam pojačanja. Prije nekoliko dana je raskinuo ugovor s bh. premijerligašem i sada se skrasio u Srbiji.

Top Komentari

Arnel925
Tuzla City izgleda ispada sledece sezone, ode sve sto je valjalo. Trenutno nivo Bosne i Visokog.
3 11
Ljacmu1
ovog Vukušića su toliko razvikali dok je igrao za Hajduk… nigdje veze igrač
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi