Moskovljani u nedoumici, napušta li Honda Armejce?

Da li će Japanac ovog ljeta promijeniti sredinu?

Moskovljani u nedoumici, napušta li Honda Armejce?

Sudbina jednog od najboljih fudbalera Japana i CSKA Moskve, Keisuke Honde još uvijek nije poznata. 

Međutim čini se da je u ovom trenutku Japanac ipak najbliži odlasku iz Moskve. Sportski direktor Armejaca, Roman Babaev rekao je kako Honda želi karijeru nastaviti u nekom od jačih klubova Evrope, a obzirom da mu ugovor ističe u decembru Moskovljani će pokušati nešto i zaraditi od Hondinog transfera. 

"Mi smo spremni da ga prodamo, naravno ukoliko ponuda bude zadovoljavauća. Naravno Honda bi nam mnogo pomogao u Ligi prvaka. Uvijek je teško odlučiti između dobre ponude i sportskog uspjeha. Pokušali smo dogovoriti produženje ugovora, ali on želi u Evropu," rekao je Babaev. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.