Moskovska Lokomotiva želi Pavljučenka

Moskovska Lokomotiva želi Pavljučenka

Edmir Škorić

Moskovska Lokomotiva planira na kraju ove sezone dovesti Tottenhamovog napadača Romana Pavljučenka.

Pavljučenko je već duže vrijeme povezan sa ruskim klubovima, budući da sam želi natrag u domovinu. No, trener Tottenhama Harry Redknapp odlučio je Rusa zadržati, pa je iskusnog Robbie Keanea poslao na posudbu u škotski Celtic.

"Govorili smo s Romanom o ovome. On se još uvijek želi vratiti u Rusiju i ako se vrati, onda će to biti samo naš tim", kazao je predsjednik Lokomotiva Nikolaj Naumov.

Pavljučenko je zabio šest golova u posljednje četiri utakmice i čini se da u posljednje vrijeme igra važnu kariku na White Hart Laneu. No, sve bi moglo biti drugačije ukoliko se Spursi ne uspiju plasirati u Ligu prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti