Motta: Kroos je idealan igrač za PSG

Volio bi ga da zamijeni, ali...

Motta: Kroos je idealan igrač za PSG

Thiago Motta, koji je na koncu sezone objavio prekid karijere, otkrio je kojeg bi fudbalera želio vidjeti u PSG-u.

Brazilac je odlučio staviti tačku na karijeru i u budućnosti će raditi u omladinskom pogonu PSG-a, a u intervjuu koji je dao za La Parisien nije ga zaobišlo pitanje o tome koga bi želio vidjeti na Parku prinčeva. 

Motta je priznao da bi volio da to bude Toni Kroos.

"Volio bih vidjeti Kroosa u PSG-u. Može igrati više prema naprijed, ali kada je stil igre koji odgovara PSG-u u pitanju, on je izvanredan. Njemu se divim već duže vrijeme. Može igrati tri pozicije u veznom redu, a posebno je dobar ispred odbrane", kazao je Motta.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mottina želja će vjerovatno ostati neispunjenja, budući da Kroos ne razmišlja o napuštanju Real Madrida, pogotovo nakon uzastopna tri trofeja Lige prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi