Motta želi preći u Paris Saint-Germain

Motta želi preći u Paris Saint-Germain

Leonardo, sportski direktor Paris Saint-Germaina, rekao je da Thiago Motta, veznjak Intera, želi preseliti na Park Prinčeva.

Mottin agent, nakon utakmice Kupa Italije u srijedu, rekao je da bi susret protiv Napolija mogao biti posljednji Brazilca sa talijanskim pasošem u dresu Intera.

"Situacija je veoma jasna. Imamo dobar odnos sa Interom, a i samim igračem. Treba znati da Inter želi zadržati Mottu, ali on želi doći kod nas", rekao je Leonardo.

"Dakle, pokušat ćemo postići dogovor sa klubom. To bi bio veliki plus za nas, ali mi ćemo poštovati njegov ugovor", dodao je sportski direktor Parižana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.