Mou: Materazzi zbog mene ide u mirovinu

Mou: Materazzi zbog mene ide u mirovinu

Edmir Škorić

Portugalski stručnjak na klupi madridskog Reala, Jose Mourinho, tvrdi kako će Marco Materazzi okončati svoju karijeru, budući da "ne može imati drugog trenera nakon njega".

Mourinho je dvije godine proveo na klupi Intera, a kroz to vrijeme postao je dosta blizak sa iskusnim stoperom Marco Materazzijem.

"Materazzi mi je rekao da će otići u mirovinu, jer nakon takvog iskustva ne može dobiti još jednog trenera poslije mene", kazao je Mourinho za Radio Marca.

Materazzi je kao rezerva nastupio u finalu Lige prvaka protiv Bayern Minhena, a u augustu će napuniti 38 godina. Na Giuseppe Meazzu je stigao još 2001. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije