Moura: Opravdat ću velika očekivanja u PSG-u

Novi igrač francuske momčadi

Moura: Opravdat ću velika očekivanja u PSG-u

A. Haznadarević

Dvadesetogodišnji Brazilac Lucas Moura, na pripremama u Dohi se priključio svom novom timu - francuskom PSG-u.

Ovaj ofanzivni veznjak je saradnju sa Prinčevima dogovorio još ljetos, kada je također odlučeno da će do kraja godine ostati u svom Sao Paolu, kako je i bilo. 

 

"Odabir PSG-a bio je izazov, izazov za mene. Leonardo mi je mnogo pomogao u donošenju odluke, tako da sam mogao ostati sa svojim klubom do kraja sezone".

 

"Drago mi je što znam da Carlo Ancelotti računa na mene. Pokušat ću dati svoj maksimum, i dat ću sve od sebe za tim. Uvijek sam pokušavao biti fokusiran na Sao Paolo u posljednjim mjesecim. Sada mogu misliti na PSG, koji je odličan tim. Ovdje sam da pomognem svojoj novoj momčadi", poručio je mladi ofanzivac, dodavši:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

 

"PSG ima veliku historiju sa brazilskim fudbalerima, i nadam se da ja mogu napisati novo poglavlje u toj priči i zadovoljiti navijače. Svi očekuju mnogo od mene, ali ja sam jako samouvjeren", zaključila je nova akvizicija skupocijenog tima PSG-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.