Moura: Sa Cavanijem smo mnogo jači

PSG ponovo pretenduje na titulu prvaka

Moura: Sa Cavanijem smo mnogo jači

Paris ne igra onako kako navijači aktualnog prvaka Francuske očekuju. U uvodna četiri kola tim koji od nedavno sa klupe vodi Laurent Blanc osvojio je osam bodova.

Poseban ton igri daje mladi Lucas Moura. “Imamo kvalitetan tim, a mnogo smo dobili dolaskom Edisona Cavanija. Sa njim smo mnogo jači,” pohvalio je Brazilac novog saigrača.

Moura je još u januaru stigao u PSG. Dao je nemjerljiv doprinos osvajanju prošlosezonske titule, ali priznaje da proces adaptacije u glavnom gradu Francuske još uvijek nije iza njega.

“Još uvijek se privikavam. Mlad sam, ima još mnogo toga za savladati kako bih postao ono čemu težim odnosno kako bih ostvario lični san. Lakše je ciljeve ostvariti kada pored sebe imam ovakve saigrače,” zaključio je Moura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti