Mourinha kritikovao ministar Italije

Tretman Maria Balotellija

Mourinha kritikovao ministar Italije

Trenera Intera Jose Mourinha javno je kritikovala Vlada Italije zbog tretmana koji Portugalac ima prema Mariu Balotelliju.

Ministar odbrane Italije, Ignazio La Russa, inače veliki navijač Intera, smatra kako se Mourinho nikako ne ophodi dobro prema Balotelliju.

"Mourinho mora pokazati ljubav prema Balotelliju, a ne samo odnositi se prema njemu kao strogi otac prema nestašnom djetetu. Ukoliko portugalski trener to pokazuje samo prema Balotelliju, onda je to problem. Mario je na kraju krajeva samo 19-godišnji dječko, a već je sada šampion", rekao je La Russo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.