Mourinho: Adebayor neće u Real

Mourinho: Adebayor neće u Real

Trener Real Madrida Jose Mourinho tvrdi kako njegova ekipa neće potpisati Emmanuela Adebayora, napadača Manchester Citya.

Adebayor je sa tribina posmatrao prijateljsku utakmicu između Real Madrida i Leicestera, u kojoj je Kraljevski klub slavio sa 2:1.

Međutim, Mourinho je kazao kako će Adebayor uvijek biti prijatelj Real Madrida, ali kako ga ne namjerava vraćati na Santiago Bernabe, gdje je prošlu sezonu proveo kao posuđen igrač iz Manchester Citya.

"Ne, to što je Adebayor bio na tribinama ne znači da će se vratiti u Real. On je naš prijatelj i pripada nama, bez obzira za koga igra i čiji dres nosi. Međutim, neće se vraćati kao igrač u Madrid", rekao je Mourinho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.