Mourinho: Bez Ibre smo još jači

Mourinho: Bez Ibre smo još jači

Edmir Škorić

Čini se da će više Ibrahimoviću nedostajati Inter, nego on Interu. Poslije pobjede od 4:0 nad Milanom, Jose Mourinho vjeruje kako je momčad jača bez švedskog napadača.

"Inter će uvijek biti u mom srcu", izjava je Zlatana Ibrahimovića prilikom završene Superkup utakmice protiv Shakhtara.

Mnogi su bili uvjereni da će Inter biti dosta slabiji bez najboljeg igrača, ali odlasak Ibrahimovića ostao je u sjeni velikog trijumfa nad gradskim rivalom Milanom.

"Ove godine pokazali smo zadržavanje lopte, što nije bilo viđeno prošle sezone. Sada imamo veći potencijal, čak i bez Ibre. Više smo uravnoteženi. Bez Zlatana, postat ćemo čak dosta bolja fudbalska momčad", izjavio je karizmatični portugalski trener Jose Mourinho.

"Eto'o i Diego Milito su nevjerovatni", pohvalio je Portugalac za kraj svoje akvizicije u napadu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.