Mourinho: Bolji smo, ali trebamo to potvrditi

Nakon sinoćnjeg trijumfa

Mourinho: Bolji smo, ali trebamo to potvrditi

Adnan Beganović

"Bili smo bolji, mnogo bolji, pogotovo u drugom poluvremenu ali tu činjenicu nismo potpuno iskoristili", rekao je nakon sinoćnje pobjede trener Intera Jose Mourinho i dodao:

"Znao sam šta mogu očekivati od CSKA. Blokirali su nas i igrali agresivno na svakog igrača. Zato sam i prije govorio da bi utakmica mogla biti ružna i bila je u prvom dijelu . Tek u drugom poluvremenu našli smo slobodu i krenuli ka pobjedi."

Mourinho je na kraju pohvalio CSKA, te zaključio da je Inter bolja momčad i da bi trebao proći dalje.

"CSKA je u rangu velikih momčadi, a u Ligi prvaka o pobjedniku odlučuju sitni detalji. Tako je bilo i ovaj put. Mislim da smo bolja momčad i da idemo u polufinale, makar to moramo potvrditi u drugom susretu", zaključio je karizmatični Portugalac.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti