Mourinho dobio poziv od Maradone nakon remija protiv Topnika

Pružio mu podršku

Mourinho dobio poziv od Maradone nakon remija protiv Topnika

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda jučer su remizirali na domaćem terenu protiv Arsenala (1:1) u okviru 12. kola Premiershipa.

Crveni đavoli ponovo nisu uspjeli ostvariti pobjedu na Old Traffodu iako su do samog finiša utakmice imali prednost. Nakon meča Jose Mourinho izjavio je ne može da vjeruje koliko United nema sreće u utakmicama na domaćem terenu.

Portugalski stručnjak za engleske medije otkrio je da je nakon utakmice dobio poziv od legendarnog Diega Maradone s kojim je veliki prijatelj. Mourinho je priznao da ga je iznenadio poziv, ali da mu je drago što ima podršku jednog od najboljih igrača svih vremena.

"Nakon odlične utakmice, ali lošeg rezultata dobio sam poziv od kralja Maradone. Hvala prijatelju moj na podršci. S tobom, mojoj porodicom, prijateljima, igračima i nevjerovatnima navijačima Uniteda u ponedjeljak ću ponovo biti spreman za nove pobjede", rekao je Mourinho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi