Mourinho i Abramovič se dopisuju, vraća li se Portugalac?

Mourinho se dopisuje sa svima u londonskoj ekipi

Mourinho i Abramovič se dopisuju, vraća li se Portugalac?

Jose Mourinho je već najavio kako se nada da će se nekada vratiti na Otok, ali da u međuvremenu uživa hodajući po fudbalskoj Evropi. 

Real Madrid igra jako loše ove sezone u Primeri, a Mourinho se sada suočava sa problemima u svlačionici kluba iz Madrida. Samo je pitanje vremena kada će Mourinho otići iz Reala, a navodno je sve spremno za njegov povratak na Stamford Bridge. 

 

"Jose šalje poruke svima u klubu. Ne samo Romanu, svima", rekao je izvor blizak vlasniku Chelsea. Navodno se Mourinho i Abramovič tako često čuju da ga je Rus počeo koristiti kao stručnog konsultanta kada su fudbalske stvari u pitanju. Navodno Mourinho šalje poruke i igračima koji su bili u klubu kada i on, poput Johna Terryja, Franka Lamparda, Ashley Colea i Petra Cecha.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti