Mourinho: Imam ugovor, a Real trenera

Portugalčeve misli usmjerene samo na Barcelonu

Mourinho: Imam ugovor, a Real trenera

Adnan Beganović

Iako je aktuelna fudbalska sezona pri samom kraju i iako je Real Madrid još uvijek u igri za naslov, španjolski mediji su već prežalili Manuela Pellegrinija, a kao njegovog nasljednika na klupi "kraljevskog kluba" vide Jose Mourinha.

Međutim, karizmatični portugalski stručnjak još uvijek ne želi razmišljati o narednoj sezoni jer pred njim i njegovim izabranicima su ključne utakmice.

"Moja je momčad još uvijek u borbi za tri naslova i pred nama su ključne utakmice. Jednostavno imam previše posla da bih razmišljao o budućnosti negdje drugdje", rekao je Mourinho i dodao:

"Imam važeći ugovor sa Interom, a Real ima sjajnog trenera. To je sve što mogu reći jer fudbal je ovih dana sveden na laži i nagađanja."

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.