Mourinho: Interesuje me samo pobjeda

Uoči milanskog gradskog derbija

Mourinho: Interesuje me samo pobjeda

Kako se približava sutrašnji veliki derbi della Madonnina između Intera i Milana, Jose Mourinho tvrdi kako će ga zadovoljiti samo pobjeda protiv Rossonera.

"Za nas je dobar rezultat jedino pobjeda. Remi me svakako neće zadovoljiti. Mislim da smo u stanju pobijediti Milan i to ćemo i ostvariti", rekao je Mourinho.

"Milan je promijenio stil igre u posljednje vrijeme, dok Inter to nije napravio. Oni će biti bez usluga Gianluce Zambrotte i Alexandre Pata, a mi smo bez Samuela Eto'oa, ali ovo je derbi i tu će odlučivati nijanse", dodao je trener aktuelnog prvaka Italije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.