)
Mourinho kažnjen tri utakmice
Mourinho opet u centru pažnje

Nakon utakmice Inter- Sampdorija

Mourinho kažnjen tri utakmice

M. Maksimović

Trener Intera Jose Mourinho kažnjen tri utakmice kazne zbog nesportskog ponašanja na utakmice posljednjeg prvenstvenog kola Inter - Sampdorija. Mourinho je iznerviran suđenjem, sudijama pokazivao kako će završiti u zatvoru, nakon što je napadač Eto'o dobio žuti karton zbog simuliranja.Pored toga, Mourinho je na poluvremenu u tunulu izvrijeđao sudije, pa je pored tri utakmice suspenzije, kažnjen sa 40.000 eura.

Utakmica u Milanu završila je bez golova, ali s tri crvena kartona. Kažnjena su čak četiri igrača Intera - Walter Samuel i Ivan Cordoba po jednu utakmicu zbog isključenja, a Esteban Cambiasso i Sulley Muntari dobili su po dvije utakmice neigranja zbog nepriličnog ponašanja nakon završetka utakmice.

Cambiasso se '' zakačio'' sa jednim igračem Sampdorije u tunelu, dok je Muntari vrijeđao pomočnog sudiju. Iz udruženja sudija u Italiji zatražili su da Mourinho bude drastično kažnjen, jer sudije prijete, kako neće suditi, ako Portugalac ne bude drastično kažnjen.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti