Mourinho konačno zadovoljan

Real slavio protiv Espanyola

Mourinho konačno zadovoljan

Edmir Škorić

Real Madrid je sinoć na svom Santiago Bernabeu savladao Espanyol (3:0) i zauzeo čelnu poziciju španske Primere nakon nepotpunog četvrtog kola.

Kraljevi su slavili golovima Cristiana Ronalda (penal), Gonzala Higuaina i Karima Benzeme, a ujedno je do prva pobjeda Mourinhovog tima sa više od jednog gola razlike.

"Svakako mogu biti zadovoljan obzirom na okolnosti. Teren nije bio najbolji za igru, a i igrali smo protiv momčadi koja nije imala šta izgubiti. Osim toga, nism imali mnogo vremena za odmor budući da smo prošli susret igrali svega tri dana ranije (2:1 pobjeda u Sociedadu)", kazao je Mourinho, dodavši:

"Rođen sam u zemlji u kojoj je 10 miliona nogometnih trenera, a radim u Španiji gdje ih je četiri puta više. Jedino što je pritom važno je činjenica da Real Madrid ima samo jednog šefa struke, odnosno jednu osobu koja donosi odluke ko će igrati, a ko neće. Ekipa mi je umorna, otuda promjene"

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.