Mourinho kratko: Htjeli ste da Martial igra, pa evo igrao je...

Nakon novog poraza

Mourinho kratko: Htjeli ste da Martial igra, pa evo igrao je...

E. Škorić

Sivi su se oblaci ponovo nadvili nad Old Traffordom, a za sve je kriv novi poraz Manchester Uniteda.

United je u Londonu danas s 3:1 poražen od West Hama i tako se nastavila katastrofalna serija Crvenih vragova, koji su u sedam kola upisali tri poraza i mnogi smatraju da je vrijeme da Jose Mourinho ode iz kluba.

U posljednje vrijeme je dosta nesuglasica u Unitedu, Paul Pogba je izgubio kapitensku traku, Alexisa Sancheza danas nije bilo u protokolu...

"Mjesecima i mjesecima su mi tražili da pružim šansu Anthonyju Martialu ispred Sancheza i evo ja sam mu dao šansu", u svom je stilu kratko rekao Jose Mourinho nakon današnjeg meča.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ni Martial se nije naigrao, United je svejedno izgubio, a ko je kriv za sve ovo što se velikanu iz Manchestera dešava, teško je ili barem nezahvalno reći.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GGMU
Ajde Mourinho idi u picku materinu i ti i te tvoje glupe izjave mislim da je vrijeme da idea
29 0
zaki84
Koje si ti Tele od trenera majmune prepotentni
22 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi