Mourinho krivi sudiju Cantaleja
Mourinho u svom stilu

Portugalac nema mira

Mourinho krivi sudiju Cantaleja

Iako je sudar velikana u Milanu između Intera i Manchester Uniteda (0:0) protekao u viteškoj borbi, sa, treba i to priznati, izglednijim prilikama gostiju, trener Intera Jose Mourinho nezadovoljan rezultatom za neuspjeh je okrivio sudiju Španca Medinu Cantaleja.

«Možda ćemo u revanšu imati sudiju koji će svirati u našu korist. Ako u Manchesteru budemo imali djelioca pravde koji će štiti gostujuću ekipu kao što je to radio Španac onda ćemo proći u četvrtfinale. Ne kažem da nas je drastično oštetio, ali je svaki manji prekršaj svirao u njihovu korist. Samo pogledajte odnos prekršaja i žutih kartona. Sve će vam biti jasno», istakao je u svom stilu Portugalac.

Njegovom kolegi s druge strane, Alexu Fergusonu, čini se kako nije bilo jasno o čemu Mourinho govori.
«Mislim da je suđenje bilo odlično. Znam da moj kolega nije uspio da uplaši arbitra, a isto tako znam da je želio da se tako nešto dogodi», naglasio je Ferguson.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti