Mourinho: Lično ću kupiti Ibrahimovića

Mourinho: Lično ću kupiti Ibrahimovića

A. Beganović

Nakon što je Zlatan Ibrahimović izjavio za britanski Eurosport da želi neke nove izazove i samim tim podigao ogromnu prašinu u Evropi, karizmatični portugalski stručnjak Jose Mourinho ovih dana pokušava smiriti situaciju. 

Mourinho je izjave Ibrahimovića pokušao predstaviti kao nešto sasvim logično jer kako navodi portugalski stručnjak i on jedan dan želi ponovo osvojiti Premiership, drugi dan pak želi pokoriti španjolsku ligu ali je realnost savim nešto drugo.

“Ibrahimović je u intervjuu rekao da je sretan u Interu, ali da bi jednog dana želio isprobati drugačiji stil fudbala. Mislim da u tome nema ničega čudnoga. On će ostati u klubu. Ako ga predsjednik zaista želi prodati, onda ću ga ja kupiti lično. Spreman sam dati do 10 miliona eura” rekao je portugalski stručnjak talijanskim medijima.


 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.