Mourinho ljut na medije

Karizmatični Portugalac

Mourinho ljut na medije

Edmir Škorić

Ne mogu mediji bez njega, ali ni on bez njih. Ovaj put Portugalac je kritikovao tisak zbog toga što se puno piše protiv Intera zbog par loših rezultata, dok se Juventusovi "uspjesi" i ne pominju.

"Special One" je ljutit na tisak koji kritikuje Inter zbog dva remija u Ligi prvaka, dok Portugalac sugerira da dva remija Juventusa protiv Bordeauxa i Bayerna novinari pozdravljaju.

"Ne smeta mi što  sedam utakmica nismo pobijedili u Ligi prvaka. Naravno, kod nas sedam utakmica izgleda kao sedamdeset, ali kad je u pitanju Juventus koji šest utakmica za redom ne pobijedi u evropskim utakmicama, onda se čini kao jedna ili dvije", ogorčen je portugalski stručnjak.

"Igrati neriješeno sa najboljom momčadi na svijetu izgleda kao katastrofa, ali izvući dva boda protiv prosječnih momčadi - umjetničko djelo. Svi novinari su inteligentni, dobro rade svoj posao.", dodao je Portugalac, te se osvrnuo na crveni karton Mario Balotellija u utakmici sa kazanskim Rubinom.

"Pričao sam sa njim u pravo vrijeme, kada je došao u svlačionicu. On je spreman igrati ponovo protiv Udinesea, možda čak i dobije priliku."

Interu nedostaje nekoliko igrača za sutrašnju utakmicu Serije A portiv Udinese.

"Maicon nedostaje i to će biti veliki gubitak zua nas. Santon ili Javier Zanetti će igrati umjesto njega. Što se tiče  Motte, kupili smo ga kako bi dobili više kvalitete u veznom redu, a ne da potrošimo novac. Isto vrijedi i za Wesley Sneijdera", završio je nekadašnji trener Porta i Chelsea.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.