Mourinho: Milan? Previše volim Inter!

Mourinho: Milan? Previše volim Inter!

Italijanski su novinari nakon sinoćnje utakmice Reala sa Ajaxom (pobjeda Madriđana 2:0) pitali trenera španske ekipe Josea Mourinha da li kao i Zlatan Ibrahimović došao u Milan.

"Bih li mogao i ja nakon Ibrahimovića završiti u Milanu? Iskreno, jako teško. Previše volim Inter" izjavio je portugalski stručnjak, ali ipak nije u potpunosti zatvorio vrata.

"Međutim, istina je da u fudbalu nikad ne smiješ reći nikad. U prošlosti sam bio Milanov protivnik, iako sam ga veoma poštovao. A ponavljam i da Inter previše volim da bih mogao pomisliti na prelazak u Milan", dodao je Mourinho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.