Mourinho: Mogu otići kad poželim

Mourinho: Mogu otići kad poželim

Jose Mourinho uspješno je odradio povratak na Stamford Bridge, a engleskim je medijima otkrio i da je slobodan otići iz Intera ukoliko to poželi.

Portugalski trener Jose Mourinho odveo je Inter u četvrtfinale Lige prvaka, ali glasine o njegovom napuštanju San Sira po završetku sezone neće tako lako nestati.

Mourinho je već jednom demantovao priču o odlasku u Real Madrid, ali ne skriva da bi se jednog dana volio vratiti u Premiership. Engleski su mediji tu priču podgrijali Portugalčevom izjavom da ima slobodne ruke.

"Moja se budućnost svodi na to da radim najbolje što mogu do kraja sezone, a potom ćemo vidjeti", izjavio je Mourinho.

"Moj je ugovor zapravo vrlo jednostavan. Veže me s Interom još sljedeće tri godine, ali ima klauzulu da mogu otići kada god to poželim", otkrio je portugalski stručnjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.