Mourinho našao rješenje za loše igre odbrane

Jose Gimenez na meti Uniteda

Mourinho našao rješenje za loše igre odbrane

Endin Čaušević

Portugalski stručnjak Jose Mourinho u zimskom prelaznom roku sigurno će pokušati dovesti nekoliko novih pojačanja.

Manchester United u dosadašnjem dijelu sezone ne igra onako kako se to od ovog kluba očekuje, te je već sada jasno da će već u januru biti promjena na Old Traffordu. Engleski mediji već uveliko špekulišu o tome ko bi mogao pojačati Crvene đavole, a čini se da je Mourinho spremio iznenađenje za sve.

Naime, portugalski stručnjak će u januaru pokušati dovesti defanzivca Atletico Madrida, Josea Gimeneza. Mourinho nije zadovoljan igrom njegove odbrane, te je i sam potvrdio da će biti promjena na tom polju.

Navodno, Manchester United će aktivirati otkupnu klauzulu ovog urugvajskog fudbalera koja iznosti 56 miliona funti. Naravno, prije toga Gimenez mora dogovoriti uslove ugovora sa Manchester Unitedom.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti