Mourinho: Navijači Chelseaja se ponašaju sramotno

Sin trenera Chelseaja

Mourinho: Navijači Chelseaja se ponašaju sramotno

Chelsea je u okviru 29. kola engleskog Premiershipa odigrao neriješeno sa Southamptonom (1:1), a nakon meča navijači londonskog tima sramotno su se ophodili prema Cescu Fabregasu. 

Takvo ponašanje zasmetalo je i sinu Joseu Mourinha, koji kao i otac svemu pristupa bez dlake na jeziku.

"Zašto svi okrivljuju samo Fabregasa za loše izdanje Chelseaja? Cijeli tim je bio loš", napisao je mlađi Mourinho na jednoj od društvenih mreža, te dodao:

"Fabregas možda nije odigrao onako kako se od njega očekuje, ali barem se borio. Navijači su pokazali loš karakter, nikada ih nisam vidio u takvu izdanju. I upravu je trener kada je jednom izjavio da se dio navijača ponaša sramotno."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije