Mourinho ne isključuje povratak u Inter

Mourinho ne isključuje povratak u Inter

O. Lekić

Portugalski fudbalski stručnjak Jose Mourinho, gotovo svaki dan zaintrigira svjetsku javnost svojim izjavama, a ovaj put Portugalac je izjavio da niti u jednom momentu nije isključio svoj  povratak u Inter.

Podsjetimo, Mourinho je s Interom osvojio sve i napustio je talijansku momčad nakon tih velikih uspjeha, a predsjednik Nerazzurra, Massimo Moratti, nedavno je izjavio da je Jose odluku o odlasku donio glavom, a ne srcem.

"Morattijeve izjave su izjave prijatelja koji me voli, ali i razumije moje želje. Za mene je odluka o prelasku iz Intera u Real bila životno pitanje budući da mi je Inter dao sve", rekao je danas Mourinho, te dodao:

"Povratak u Inter? Nikad to nisam isključio. Uvijek želim samo najbolje."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.