Mourinho ne odustaje od Colea

Ancelotti će ga pokušati zadržati vicevima

Mourinho ne odustaje od Colea

Iako sa Stamford Bridgea stižu poruke kako Ashley Cole nije na prodaju, menadžer Real Madrida, Jose Mourinho ne odustaje od Engleza.

Mourinho je svojevremeno iz Arsenala u Chelsea doveo Colea i smatra ga najboljim lijevim bekom na svijetu, te ga vidi kao idealno rješenje za Realovu lijevu stranu u odbrani.

Međutim, Carlo Ancelotti kaže kako ne dolazi u obzir prodaja 29-godišnjeg reprezentativca Engleske.

''Meni se nikada nije žalio da mu je loše i da ne može da izdrži pritisak. Nikada nisam primijetio da je nesretan'', rekao je Ancelotti.

Govorilo se i kako je Ashley Cole neraspoložen, ali menadžer Chelseaja ima orginalan način da to riješi.

''Ako je neraspoložen, pričat ću mu viceve kako bih ga nasmijao. Možda to pomogne da ga zadržimo ovdje", kaže Ancelotti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije