Mourinho: Ne vjerujem da ću preuzeti PSG

Portugalac negirao navode medija

Mourinho: Ne vjerujem da ću preuzeti PSG

Portugalski stručnjak, Jose Mourinho izjavio je kako nije zainteresovan za preuzimanje Paris Saint-Germaina po završetku sezone.

"Parižani se već neko vrijeme povezuju sa Cristianom Ronaldom, a sada su se pojavile špekulacije da bi i Jose Mourinho mogao u Pariz. Ipak, portugalski stručnjak ističe kako neće preuzimati PSG.

 

"PSG ima sjajnog trenera, imaju i fudbalskog direktora koji je također moj prijatelj i imaju predsjednika kog poznajem duže vrijeme", rekao je Mourinho te je dodao na kraju:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

 

"Ima dosta Portugalaca u Parizu i dosta fudbalskih navijača. Oni imaju sve sastojke za uspjeh. Biće dobro za Evropu da ima grad kao što je Pariz u elitnom fudbalu, mislim da će projekt funkcionisati. Ipak, ne mislim da ću voditi PSG. Uspjeh će im doći sa Ancelottijem i Leonardom, ne treba im drugi trener. Očekujem da će sve proći dobro sa Carlom i PSG-om".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.