Mourinho: Nikad ne gubim na Stamford Bridgeu

Liga prvaka

Mourinho: Nikad ne gubim na Stamford Bridgeu

Adnan Beganović

Karizmatični portugalski stručnjak na klupi Intera, Jose Mourinho, nakon pobjede nad svojim bivšim klubom Chelseajem izjavio je za inostrane medije da on nikad ne gubi na Stamford Bridgeu.

"Jako sam sretan, naravno da jesam. Još odmah nakon žrijeba sam isticao da kao profesionalac žarko želim pobijediti svoj bivši klub Chelsea. Želim ih pobijediti više od bilo koga drugoga", rekao je Mourinho za Al Jazeeru te dodao:

"Mourinho nikad ne gubi na Stamford Bridgeu."

Za samu utakmicu rekao je da nije bilo nikakve taktičke bitke te da niti on, a niti Ancelotti nisu imali čime iznenaditi jedan drugog.

"Nije to bio nikakav taktički dvoboj, već tipična utakmica Lige prvaka između dva velika kluba odigrana na visokom nivou. Nismo ničime iznenadili, kao niti Chelsea. Samo smo odigrali veliku utakmicu, jedni i drugi. Igračima sam uoči dvoboja rekao da Chelsea nije bolji od nas, samo je drukčiji. Oni imaju neke kvalitete koje mi nemamo, kao i obratno", zaključio je Mourinho.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.