Mourinho: Nisam još ništa odlučio

Inter, Real ili neko treći

Mourinho: Nisam još ništa odlučio

Adnan Beganović

Iako španjolski mediji tvrde da je Jose Mourinho jednom nogom u Madridu, portugalski stručnjak demantuje te navode i tvrdi da nije bilo nikakvih razgovora sa čelnicima Reala oko njegovog eventualnog preuzimanja "kraljevskog kluba".

"Bilo je trenutaka tokom sezone kada sam shvatao da ovo nije moj dom, da Italija nije zemlja koja me usrećuje pri radu. No, mogu reći da sto posto nije istina da sam s jednom nogom i polovicom druge u Real Madridu. Naprotiv, nisam ni blizu preuzimanja madridskog kluba", rekao je Mourinho i dodao:

"Odluku o svojoj budućnosti donijet ću za nekih desetak dana, nakon razgovora s ljudima iz kluba. U ovom trenutku o tome ne želim misliti. Pred nama je finale Lige prvaka i skoncentrisan sam maksimalno na taj duel. Nakon toga uzet ću koji dan odmora i posve se isključiti, a tek nakon toga ću odlučiti sta i kako dalje."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.