Mourinho novi trener Reala!?

Real dobio novog trenera?

Mourinho novi trener Reala!?

Prema jutrošnjem pisanju lista AS, Jose Mourinho je 99 posto novi trener Real Madrida. List navodi kako se Mourinhov menadžer Jorge Mendes jučer sastao sa upravom Reala i dogovorio prelazak.

Navodno je Mendes sve dogovorio, ali da se neće u javnost izlaziti dok Inter ne odradi finale Lige prvaka u subotu protiv Bayerna u Madridu. Nekoliko stvari se desilo jučer, koje bi mogle potvrditi pisanje ASA.

Massimo Moratti, vlasnik Intera, talijanskim medijima je nagovjestio kako bi Mourinho mogao napustiti klub, dok je samo sat vremena nakon toga Jose Mourinho izjavio kako mu nije dobro u Italiji i da bi želio otići. Za to vrijeme u Madridu je odgođen zakazani trening Reala koji je trebao obaviti Manuel Pellegrini. Razlog je navodno bila kiša.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti