Mourinho: Odlazim uz suze

Portugalac ne voli talijanski fudbal

Mourinho: Odlazim uz suze

Adnan Beganović

Karizmatični portugalski stručnjak Jose Mourinho, ako je suditi po sinoćnjim izjavama, sasvim sigurno napušta klupu novog evropskog prvaka, milanskog Intera. Odmah nakon finalne utakmice Lige prvaka Mourinho je poručio da odlazi u drugu zemlju.

"Sve što smo napravili ulazi u istoriju, odlazim uz suze. Sretan sam što sam trenirao klub kakav je Inter. Vratiću se jednog dana, ali nisam ja Inter, ostaju Morati, Zaneti. Inter će biti veliki", rekao je Mourinho i dodao:

"Jednostavno ne mogu više izdržati. Obožavam klub, ali ne volim talijanski fudbal, komentare drugih predsjednika, trenera i medija."

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije