Mourinho opet izostavio Balotellija

"Super Mario" propušta CSKA

Mourinho opet izostavio Balotellija

Edmir Škorić

Mario Balotelli propušta prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv moskovskog CSKA. Razlog tome je sukob koji još uvijek traje na relaciji Balotelli - Mourinho.

Nagađalo se kako će mladi italijanski napadač i trener Jose Mourinho izgladiti odnose do sutrašnje utakmice, no stvari se nisu promijenile, pa je Portugalac po šesti put ove sezone, iz samo njemu poznatih razloga, izostavio 'Super Marija' sa spiska.

Mourinho je za duel sa ruskim timom prijavio sljedeće igrače: Francesco Toldo, ulio Cesar, Paolo Orlandoni, Ivan Cordoba, Javier Zanetti, Maicon, Marco Materazzi, Walter Samuel, Cristian Chivu, Dejan Stankovic, Ricardo Quaresma, Wesley Sneijder, Sulley Muntari, Rene Krhin, Mariga, Esteban Cambiasso, Samuel Eto'o, Diego Milito, Goran Pandev, Marko Arnautović.

Glavni sudija utakmice Inter - CSKA je Englez Howard Webb.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.