Mourinho opet napao sudije

Portugalac opet u svom elementu

Mourinho opet napao sudije

Adnan Beganović

Karizmatični portugalski stručnjak Jose Mourinho nakon remija Intera sa Barijem ponovo je bio u svom elementu, a za "mršavih" 2:2 okrivio je sudije susreta.

"Mogu biti zadovoljan jer smo se u gostima kod veoma dobre ekipe uspjeli vratiti nakon 0:2, no opet imam sumnje u vezi suđenja", rekao je za talijanske medije Mourinho i dodao:

"Pitam se zašto Leonardo Bonucci nakon prekršaja nad Pandevom nije isključen. Sve mi se više čini da za Inter važe neka druga pravila. Nakon što Gatusso nije dobio crveni zbog prekršaja nad Eto'om tako sada nije isključen niti Bonucci, iako je bio zadnji igrač u odbrani."

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije