Mourinho ostaje u Interu do 2012.

Mourinho ostaje u Interu do 2012.

Nakon sve češćih špekulacija u medijima prema kojima će Jose Mourinho napustiti Inter, portugalski stručnjak se oglasio i demantovao te navode.

Promijenjiva igra Intera dovela je do toga da se sve češće spominje odlazak Josea Mourinha sa klupe Intera. Međutim, Specijalni se oglasio i potvrdio kako će ostati u Interu do kraja svog ugovora, koji ističe 2012. godine.

"Kada sam potpisao ugovor koji vrijedi do 2012. godine, uradio sam to sa namjerom da ovdje i ostanem do 2012. Neću nigdje prije isteka ugovora", rekao je Mourinho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije