Mourinho otpisao Dele Allija, PSG njegov novi klub?

Tvrdi Telegraph

Mourinho otpisao Dele Allija, PSG njegov novi klub?

E. Škorić

Engleski reprezentativac Dele Alli najvjerovatnije će napustiti Tottenham.

Jose Mourinho je otpisao Allija, kojeg ni danas nema u timu u meču 2. kola Premiershipa protiv Southamptona, pa je veznjaku preostalo samo da potraži novi tim.

Jose Mourinho je kazao da u protokolu Spursa ima veliki broj igrača i da uvijek neko kvalitetan mora da ispadne, čime je pokušao opravdati odluku da na početku nove sezone ne računa na jednog od najboljih igrača tima proteklih sezona.

U međuvremenu britanski Telegraph je objavio da je nogometaš blizu prelaska u francuski PSG.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Spursi se žele riješiti veznjaka i zaraditi neki novac, pa su spremni da ga prodaju u Pariz, a francuskom prvaku nikada dosta zvučnih pojačanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi