Mourinho: Razmišljam samo o Sieni i Bayernu

Pred Interom dva "finala"

Mourinho: Razmišljam samo o Sieni i Bayernu

Edmir Škorić

Portugalski stručnjak Intera, Jose Mourinho, na službenoj je klupskoj stranici kazao kako razmišlja samo o utakmicama sa Sienom i Bayernom iz Minhena

Inter je nadomak petog uzastopnog Scudetta i osvojit će ga ukoliko kao gost savlada Sienu, odnosno ukoliko Roma ne dođe do trijumfa pred svojim navijačima protiv Chieva iz Verone. Osim toga, Neroazzurri su u finalu Lige prvaka. Njihov protivnik na Realovom stadionu, Santiago Bernabeu, biće minhenski Bayern.

"Nisam imao pregovore sa bilo kojim klubom i svim Interovim navijačima poručujem da razmišljam samo o utakmicama sa Sienom i Bayernom", izjavio je Mourinho, sat vremena nakon klupske izjave: "Nismo kontaktirali druge trenere, obzirom da s Mourinhom imamo ugovor do 2012. godine."

Uistinu, Intera sada čekaju dva "finala", dvije utakmice koje im mogu puno toga donijeti. Sigurno da su na San Siru više usmjereni ka Ligi prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.