Mourinho: Ronaldo je najbolji na svijetu

Mourinho: Ronaldo je najbolji na svijetu

Menadžer Real Madrida, Jose Mourinho smatra kako je Cristiano Ronaldo najbolji igrač na svijetu, te dodaje kako vjeruje da može doći do trofeja Lige prvaka ove sezone.

Jose Mourinho je odgovorio novinarima na pitanje koga smatra najbljim igračem na svijetu, a izabrao je onog koji igra pod njegovom komandnom palicom.

"Postoje samo dvije opcije, a to su Cristiano i Messi. Za mene je Cristiano broj jedan", kaže "The Special One".

Bivši Menadžer Benfice, Uniao de Leirie, Porta, Chelseaja i Intera vjeruje kako može odbraniti titulu Lige prvaka i donijeti je Real Madridu, te tako postati prvi trener koji je sa tri različita kluba osvojio najjače klupsko takmičenje na svijetu.

"Liga prvaka je takmičenje nad takmičenjima. To je najvažnije i najduže nadmetanje po kvalitetu. Ne bih da zvučim sebično, ali želim osvojiti Ligu prvaka i ove sezone. Želim odbraniti titulu i donijeti je Realu, kome i pripada trofej."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.